Kaip užsisakyti

E. parašo vartotoju galite tapti „Telia“ salonuose.
Dokumentai, kuriuos reikia pateikti:
• galiojantį pasą arba asmens tapatybės kortelę (vairuotojo pažymėjimas ar kitoks dokumentas netinka);
• seną reguliaraus mokėjimo kliento SIM kortelę (SIM kortelė gali priklausyti įmonei ar kitam fiziniam asmeniui). Rekomenduojama iš anksto pasirūpinti adresų, esančių SIM kortelėje, kopijomis – jas tiesiog perkelkite į mobilųjį telefoną;
• būtina turėti bet kurio banko lustinę mokėjimo kortelę (kortelę su mikroschema) ir žinoti jos PIN kodą (bus prašoma autorizuoti 1 ct mokėjimą).

Svarbu: paslauga negali būti aktyvuojama kitam asmeniui pagal įgaliojimą, klientui būtina atvykti asmeniškai ir turėti pasą ar asmens tapatybės kortelę, senąją SIM kortelę ir banko kortelę su lustu (reikia žinoti šios kortelės PIN kodą).
Daugiau informacijos apie „Telia“ mobiliojo elektroninio parašo paslaugą rasite čia.

Kiek kainuoja?
Šiuo metu taikomas 0,50 € mėnesio mokestis naudojantis Lietuvoje. Išvykus į užsienį, už kiekvieną operaciją papildomai mokėsite kaip už SMS žinutę (reikės 2-jų) pagal pasirinkto operatoriaus tarptinklinio ryšio tarifus.

Kaip atsisakyti?
• Jei norite nutraukti sutartį be galimybės ją atnaujinti jūsų turimai SIM kortelei, kreipkitės į bet kurį „Telia“ saloną. Būtina pateikti asmens tapatybę liudijantį dokumentą.
• Jei norite blokuoti pamestą SIM kortelę, skambinkite Klientų aptarnavimo centro numeriu 1817 (skambutis nemokamas).