“Tiketos” svetainėje skelbiami įvairūs renginiai, į kuriuos galite įsigyti bilietus. Renginiai suskirstyti pagal žanrą, miestą bei datą. Pavyzdžiui, galime įsigyti bilietą į renginį Teatro ir menų kategorijoje, pasirinkdami šią kategoriją viršutiniame svetainės meniu.

tiketa2

Po to galėsite pasirinkti žanrą, vietą ir datą.

tiketa3

Galiausiai gausite atrinktus pasiūlymus ir galėsite užsisakyti bilietą.

tiketa1

Paspaudę mygtuką Rinktis bilietus, galėsite užsisakyti norimus bilietus. Pasirinkimo galimybės priklauso nuo renginių skaičiaus, salės išplanavimo ir kitų dalykų.
Pavyzdžiui, galima pasirinkti iš keleto datų ir laikų.

tiketa4

Taip pat dažniausiai galima pasirinkti pigesnes ar brangesnes vietas.

tiketa5

Nurodžius visus pageidaujamus pasirinkimus, gausite galutinę bilieto kainą. Čia galima nurodyti, kad perkate ne vieną, o kelis bilietus.

tiketa6

Paspaudus Ieškoti vietų, turėsite prisijungti prie sistemos – surinkti parodytą kontrolinį tekstą, savo mobiliojo tel. numerį arba e. pašto adresą bei slaptažodį.

tiketa7

Jei pirmą kartą naudojatės šia bilietų rezervavimo sistema, teks užsiregistruoti (nuoroda Nesat užsiregistravę? Registruokitės).

Registruojantis reikės nurodyti savo vardą, pavardę, mobiliojo telefono numerį, e. pašto adresą, sugalvoti slaptažodį. Po to gausite elektroninį laišką su aktyvavimo nuoroda ir ją turėsite paspausti. Po to galėsite jungtis kaip registruotas vartotojas.

Jūsų bilietai kurį laiką bus rezervuoti, per tą laiką Jūs turėsite apsispręsti, pirkti juos ar ne. Pasibaigus ekrane rodomam laikui, bilietai vėl grąžinami į prekybą.

tiketa8

Paspaudus mygtuką Pirkti, bilietai rezervuojami ilgesniam laikui, kol pasirinksite papildomų paslaugų. Po to vėl spaudžiamas mygtukas Apmokėti.

tiketa9

Belieka atsiskaitymas. Jums pasiūlomi keli atsiskaitymo būdai (kredito kortele Visa ar MasterCard, mokėjimo pavedimu bei e. bankininkyste). Mokant internetine bankininkyste, reikės pasirinkti savo banką ir paspausti mygtuką Mokėti.

tiketa10

Toliau mokėjimą atliksite prisijungę prie savo banko aplinkos. Mokėjimas bus suformuotas automatiškai, nurodant visus gavėjo duomenis ir mokamą sumą, Jums tereiks šį mokėjimą patvirtinti.
Kai įvyks apmokėjimas, gausite e. bilietą, kurį išsispausdinsite ir įeidami į renginį pateiksite kontrolei kaip ir įprastinį.

Bilietus apmokėti būtina per kelias valandas nuo jų rezervavimo. Įsigyti juos galima ne vėliau nei 3 valandos iki renginio pradžios.

Paslaugos kainos

„Tiketos“ sistemoje gali būti taikomi šie mokesčiai:

  1. paslaugos mokestis – iki 3 Lt / bilietui;
  2. bilietų rezervavimo mokestis – 5 Lt / bilietui. Jis taikomas šiais atvejais: kai bilietai rezervuojami trumpuoju numeriu 1653 (2 Lt/min) ir per 24 val. atsiimant juos kasose, taip pat rezervavus bilietus internetu ir per 2 val. atėjus į kasas jų atsiimti. Šis mokestis mokamas tik atsiimant bilietus, persigalvojus mokėti nereikia.
  3. rengėjams mokamas mokestis:
  • „Siemens“ arenos mokestis – 3 Lt / bilietui;
  • „Cido” arenos mokestis – 2 Lt / bilietui;
  • Šiaulių arenos mokestis – iki 2 Lt / bilietui;
  • „BMW klubo” mokestis – iki 20 Lt / bilietui (ne BMW klubo nariams, norintiems įsigyti bilietus 101 – 104 sektoriuose, 6 – 19 eilėse);
  • „Blomberg klubo“ mokestis – 10 Lt / bilietui (ne „Blomberg“ klubo nariams, norintiems įsigyti bilietus 301 –312 sektoriuose „Cido” arenoje);
  • Verslo klientų aptarnavimo paslaugos mokestis – iki 10 Lt / bilietui.

4. Taip pat gali būti taikomi kiti mokesčiai (informacija apie šiuos mokesčius gali būti pateikiama konkretaus renginio aprašyme).

Jei yra klausimų

Kilus klausimams galima kreiptis į klientų aptarnavimo centrą telefonu Vilniuje: (8 5) 219 5634.
Taip pat veikia „Tiketos“ skambučių centras, pasiekiamas paskambinus trumpuoju numeriu 1588. Čia teikiama visa reikalinga informacija apie vykstančius ir planuojamus renginius, į kuriuos bilietus platina „Tiketa“. Taip pat paskambinus šiuo numeriu galima rezervuoti bilietus, daugiausia – iki 20 vienetų. Skambučio kaina – 2 Lt / min.