Daugelio tarpmiestinių maršrutų bilietus galima įsigyti svetainėje http://www.autobusai.lt.
Pasirinkite kelionę Lietuvoje arba į užsienį. Po to nurodykite, jei pirksite bilietą į abi puses. Parašykite išvykimo bei atvykimo stotelių pavadinimus ir pasirinkite kelionės datą. Paspaudę mygtuką Tęsti gausite galimų maršrutų sąrašą.

 

Maršrutai pateikiami konkrečiai nurodytai dienai, atsižvelgiant į savaitės dienas ir šventes. internetu įsigyti galima bilietus tik į tuos maršrutus, prie kurių rodoma kelionės kaina ir pirkimo mygtukas. Paspauskite pageidaujamos kelionės mygtuką Pasirinkti.

autob2

Po to gausite keleivių duomenų pildymo formą. Nurodykite, kiek bilietų pirksite, kiekvieno keleivio vardą, pavardę ir priklausančias nuolaidas.

Bilietus gali pirkti ir sistemoje neregistruoti vartotojai. Tokiu atveju jų pirkimų istorija sistemoje neišlieka.

Nurodykite savo e. pašto adresą ir paspauskite mygtuką Tęsti.

autob3

Po to patikrinkite užsakymo duomenis ir pasirinkite apmokėjimo būdą: nurodykite savo internetinį banką. Susipažinkite su pirkimo sutartimi, pažymėkite langelį susipažinau ir sutinku … ir paspauskite mygtuką Pirkti.

autob4

Po to dar sykį patvirtinkite pirkimą.

autob5

Prisijungę prie savo banko gausite parengtą mokėjimo pavedimą, kurį ilgai negaišdami patvirtinkite. Jei nespėsite apmokėti per 30 minučių, gausite bilietus pirkti iš naujo.
Po apmokėjimo savo nupirktus bilietus gausite elektroniniu paštu ir galėsite išspausdinti. Vėliau juos turėsite pateikti vairuotojui.