E.pilietis sveikina visus sugrįžusius po vasaros atostogų! Rugsėjis kiek panašus į metų pradžią – su nauju televizijos, darbų ir mokslų sezonu bei atnaujinta drabužine dažnai pasižadame sau ko nors nebedaryti, kažką savo gyvenime pakeisti, naujo išmokti… Koks geras jausmas apima išmokus dalyką, dėl ko anksčiau reikėdavo kreiptis pagalbos, ir dabar gali ištarti: „O aš pats galiu“!…

Klaidina nauji viešojo transporto maršrutai? Kila sunkumų nusipirkti bilietus į renginį?  Gal pačiam užpildyti pajamų deklaraciją, ar sumokėti mokesčius? Užsiregistruoti pas daktarą ar iškilo būtinybė pasirašyti dokumentą e. parašu?

Mes Jus kviečiame išmokti naudotis Jums naudinga, reikalinga e. paslauga! O kad būtų lengviau apsispręsti, nuo ko pradėti, pateikiame vasaros populiariausių temų penketuką.

1. Miesto viešojo transporto tvarkaraščiai

2. SEB. Komunalinių ir kitų mokesčių mokėjimas

3. Pasirašyto e. parašu dokumento tikrinimas

4. Vartotojo autentifikavimas svetainėse

5. Tarmiestinių autobusė bilietai

 

Manote, kad šioje svetainėje nėra aprašytos e. paslaugos, kuri Jums ir kitiems būtų labai naudinga išmokti? Rašykite mums su pasiūlymais ir mes pabandysime padėti bei praturtinti www.epilietis.eu mokymosi svetainę.