VASARIO 9-14 D. SKELBIAMOS 30% AKCIJOS VISIEMS ECDL TESTAMS

2015 m. vasario 10 dieną jau 12-ąjį kartą daugelyje pasaulio šalių bus minima Saugesnio interneto diena.
Ši diena skirta atkreipti visuomenės dėmesį į saugesnio interneto programą, kurios tikslas – skatinti saugesnį, ypač vaikų, naudojimąsi internetu ir naujomis jo technologijomis, apsaugoti vaikus, kovojant su neteisėtu ir žalingu interneto turiniu bei elgesiu.

Ta proga ECDL Lietuva prisideda prie  šios iniciatyvos ir vasario 9-14 dienomis visuose Lietuvos ECDL įgaliotuose testavimo centruose vykdys akciją ir taikys 30% procentų nuolaidą visiems ECDL testams:

Naudojimosi kompiuteriais pradmenys, v.1
Darbo internete pradmenys, v.1
Tekstų rengimas, v.5
Skaičiuoklės, v.5
Pateikčių rengimas, v.5
Naudojimasis duomenų bazėmis, v.5
Bendradarbiavimas internete, v.1
ECDL fondo partnerinės programos e-Guardian v.2

Minint Saugesnio interneto savaitę, aktualiausias yra e-Guardian testas.

e-Guardian programos 2-oji versija skirta Europos mokytojų saugesnio interneto žinių atestavimui. Ši programa pritaikyta švietimo įstaigų pedagogams, kurie patys siekia saugiai naudotis kompiuteriu ir internetu, bei moko to savo ugdytinius.
e-Guardian v.2 programa apima tokias temas, kaip pagrindinės e-saugumo žinios, privatumas ir duomenų tvarkymas, saugumo priemonės ir tinklo saugumas, nepilnamečiai ir naujokai tinkle, socialiniai tinklai ir saugus naudojimasis internetu.

Nemokamai patikrinti e-saugumo žinias galite naudodami specialų įrankį – „Saugių IKT įgūdžių barometrą“ adresu: http://dev.ecdl.lt/project/eguardtest/

ECDL testus galima laikyti ECDL įgaliotuose testavimo centruose: http://www.ecdl.lt/centrai .