Išankstinės pacientų registracijos svetainės adresas – ipr.esveikata.lt. Pirmiausia prie jos reikia prisijungti.

Prisijungus pateksite į savo aplinką. Čia atverkite kortelę Išankstinė registracija. Joje pasirinkite savivaldybę, įstaigą, gydytoją, kokios paslaugos ir kada pageidaujate. Reikia pasirinkti bent du paieškos kriterijus. Jei reikalingas šeimos gydytojas, paprasčiau ieškoti kortelėje Šeimos gydytojas.

Paspaudus Ieškoti, bus parodytas visų atitinkančių specialistų ar šeimos gydytojų sąrašas su nurodytomis laisvomis vietomis.

Jei reikiamas gydytojas turi laisvų vietų, paspauskite jas nurodantį skaičių ir atlikę dar vieną paiešką galėsite pasirinkti vieną iš galimų apsilankymo laikų. Jei nepasirinksite apmokėjimo ar siuntimo, tiesiog bus parodyti visi galimi variantai.

Paspaudus registruotis, turėsite nurodyti savo kontaktinius duomenis ir apsilankymo tikslą. Jei reikia, galite pridėti reikalingus dokumentus – išrašus, siuntimą ir pan.

Pildant formą nereiktų ilgai gaišti, kiek liko laiko, rodoma formos apačioje. Užpildę spauskite Užregistruoti.

Jei prireikia, savo suplanuotus apsilankymus galima atšaukti. Juos rasite meniu Išankstinė registracija, Planuojami vizitai.

 

Meniu Paciento sritis yra tokie svarbūs dalykai.

Mano duomenys – jūsų asmens duomenys, deklaruotas adresas, sveikatos priežiūros įstaiga, nepilnamečiai vaikai ir kiti asmenys, kuriuos teisiškai atstovaujate.
Informavimo nustatymai – kas ir kuriuo e. paštu bus pranešama.
Mano atstovai – kam suteikiate teisę jus atstovauti šioje sistemoje.
Man suteikti įgaliojimai – ką jūs galite atstovauti šioje sistemoje.

Kaip prisijungti ir naudotis išankstine pacientų registravimo sistema, galite pažiūrėti vaizdo pamokėlėje.